Spagečių ir faršo „keksiukai“

 (2)
Spagečių ir faršo keksiukai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir įdėkite atgal į puodą.

Kitame puode įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintą svogūną ir česnaką. Kelias minutes pakepinkite, pridėkite maltos mėsos.

Pakaitinkite 5 minutes, supilkite pomidorų padažą ir susmulkintą papriką. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir raudonėliais.

Suplakite kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį, įberkite druskos ir pipirų.

Spagečius sumaišykite su maltos mėsos mase ir kiaušinių plakiniu, supilkite į sviestu išteptas keksiukų formeles.

Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 minučių.

Patiekite su šviežiomis salotomis.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Spagečiai
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
300 g Malta mėsa
3 šaukštas Pomidorų padažas
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Raudonėliai
6 vnt. Kiaušiniai
250 ml Grietinėlė
50 g Parmezano sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :