Spagečiai su žaliuoju pesto padažu

Sveikas patiekalas puikiai tiks lieknėjantiems - viso grūdo makaronai su daug daržovių.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Ant silpnos ugnies užvirkite didelį puodą pasūdyto vandens.

Į karščiui atsparų indą sudėkite špinatus, brokolius, česnaką, įpilkite stiklinę vandens. Uždenkite, palikę plyšelį išeiti garui ir padėkite indą į visu galingumu įjungtą mikrobangų krosnelę 3-5 minutėms. Per tą laiką brokoliai atitirps, špinatai suminkštės. Skystį nupilkite.

Daržovių skustuku cukinijas supjaustykite plonytėmis juostelėmis. Pomidorus, išėmusios sėklytes, supjaustykite kubeliais.

Spagečius išvirkite, laikydamosi ant pakuotės pateikiamos instrukcijos.

Atvėsusią špinatų ir brokolių masę, bazilikus, citrinų sultis, kedrines pinijas, po 0,25 šaukštelio druskos ir juodųjų pipirų iki vientisos masės sutrinkite trintuvu. Tuomet įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite tarkuotą sūrį ir vėl sutrinkite padažą iki vientisos masės.

Spagečius sumaišykite su pasigamintu žaliuoju pesto padažu, cukinijos juostelėmis ir pomidorais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Viso grūdo miltų spagečiai
170 g Špinatai
280 g Brokoliai
1 skiltelė Česnakai
2 vnt. Cukinijos
2 vnt. Pomidorai
1 stiklinė Bazilikai (švieži)
2 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Pinijų sėklos
25 ml Alyvuogių aliejus
30 g Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :