Spagečiai su kaparėlių padažu

Spagečiai su kaparėlių padažu
Spagečiai su kaparėlių padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įpilkite šiek tiek aliejaus į pasūdytą vandenį, apvirkite makaronus ir nusausinkite.

Nulupkite česnaką, susmulkinkite ančiuvių filė, o pomidorus supjaustykite per pusę.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje, įdėkite smulkintus česnakus ir kaparėlius, taip pat riekelėmis pjaustytas alyvuoges, ančiuvius ir viską pakepkite kelias minutes.

Sudėkite pomidorų puseles, įpilkite citrinų sultis ir kepkite dar kelias minutes.

Tada sumaišykite spagečius su padažus ir pagardinkite prieskonių mišiniu bei druska.

Patiekite papuošę su parmezano drožlėmis ir smulkintu šviežiu baziliku.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Spagečiai
2 šaukštas Alyvų aliejus
1 šaukštas SANTA MARIA druska malūnėlyje Rock Salt
2 skiltelė Česnakai
70 g Ančiuvių filė
250 g Vyšniniai pomidoriukai
3 šaukštas Kaparėliai
40 g Juodosios alyvuogės
1 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas SANTA MARIA prieskoniai makaronams
pagal skonį Druska
20 g Parmezano sūris
pagal skonį Bazilikai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :