Sotusis bulvių plokštainis su mėsa

Sotusis bulvių plokštainis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir sutarkuokite su nuluptu svogūnu. Tarkius kiek nusunkite.

Faršą apkepkite keptuvėje su prieskoniais.

Rūkytą šoninę smulkiai supjaustykite.

Į tarkius sudėkite keptą faršą, pjaustytą šoninę, suberkite druską, pipirus ir supilkite karštą pieną.

Įmaišykite pjaustytus pievagrybius (tinka ir kiti grybai).

Tarkius supilkite į kepimo formą.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

Patiekite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Bulvės
200 ml Pienas
200 g Kiaulienos faršas
100 g Pievagrybiai
200 g Rūkyta kiaulienos šoninė
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :