Šokoladinis vyšnių pyragas su maskarponės sūriu

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi iki purumo , įmaišykite vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite.

Į šią masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir vėl plakite, kol gausite vientisą masę.

Paruoštą tešlą iškrėskite į išardomą riebalais suteptą kepimo formą ir išlyginkite. Šokoladą sutrupinkite, sumaišykite su trupintais sausainiais ir tolygiai apibarstykite tešlą. Ant viršaus gražiai išdėliokite vyšnias.

Pagaminkite užpilą. Kiaušinius, sausojo vanilinio pudingo miltelius, maskarponės sūrį, cukrų ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės ir ja užpilkite vyšnias. Pašaukite pyragą į iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie pusvalandį. Pyragas turi tapti gražios aukso spalvos.

Iškepusį pyragą atvėsinkite ant grotelių ir perkelkite ant padėklo. Apliekite ištirpintu šokoladu ir papuoškite vyšniomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
100 g Sviestas
4 šaukštas Cukrus
3 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
300 g Miltai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
2 šaukštas Migdolų likeris
Įdarui:
150 g Šokoladas
2 šaukštas Sausainių trupiniai
200 g Vyšnios
Užpilui:
4 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Vanilinis pudingas milteliais
250 g Maskarponės sūris
4 šaukštas Cukrus
150 ml Grietinėlė
Papuošimui:
Vyšnios
100 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :