Šokoladinis tortukas GREITUKAS

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gerai išplakite kiaušinius su cukrumi (kol masė pabals ir padidės).

Supilkite maišant miltus ir kakavos miltelius.

Gerai išmaišius tešlą supilkite į kepimo formą, išteptą sviestu.

Kepkite apie 30 minučių iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite kol atvės ir perpjaukite horizontaliai per pusę.

Kol biskvitas vėsta paruoškite kremą.

Šokoladą ištirpinkite, atvėsinkite tiek, kol ims stingti ir sumaišykite su maskarponės sūriu.

Atvėsusį biskvitą pertepkite ir aptepkite kremu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui
250 g Miltai
200 g Cukrus
3 šaukštas Kakavos milteliai
10 vnt. Kiaušiniai
Kremui
400 g Maskarponės sūris
200 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :