Šokoladinis pyragas

Autorius: Agnė Pašiušytė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po šaukštą atsargiai įmaišyti kakavą. Tada miltų eilė. Gerai išmaišyti. Galiausiai supilti ištirpdytą sviestą ir dar kart gerai pamaišyti. Supilti į silikoninę arba riebalais išteptą kepimo formą. Dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 25 min.

Kol kepa galima gaminti glaistą: išlydyti sviestą. Pilti cukrų ir patirpdyti jį svieste (maišyti). Vėliau kakavos eilė. Reikia gerai ją išmaišyti, tada berti miltus, kuriuos taip pat išmaišyti. Galiausiai pilti šaukštą pieno. Išmaišius turi gautis nuostabus glaistas. Iškepusį pyragą aplieti glaistu ir palikti kol jis sustings. Aš mėgstu viršų dar kažkuo papuošti :)

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pyragui:
3 vnt. Kiaušiniai
250 ml Cukrus
3 šaukštas Kakava
200 ml Miltai
125 g Sviestas
Glaistui:
50 g Sviestas
100 ml Cukrus
1 šaukštas Kakava
1 šaukštas Miltai
1 šaukštas Pienas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :