Šokoladinis pyragas

Burnoje tirpstantis šokoladinis gardėsis.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Įmuškite kiaušinius po vieną, įmaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Sukrėskite tešlą į keturkampę kepimo formą (26 x 22 cm), išklotą kepimo popieriumi.

Viršų aptepkite riešutų kremu, šakute nupieškite marmuro raštą. Kepkite pyragą 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsusį supjaustykite kvadratėliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Juodasis šokoladas
180 g Sviestas
200 g Cukrus
4 vnt. Kiaušiniai
130 g Miltai
30 g Kakava
1 šaukštelis Kepimo milteliai
100 g Riešutų kremas
Porcijos: 7
Sudėtingumas :