Šokoladinis pyragas su ledais

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. 250 g šokolado su sviestu ištirpinkite, įstatę į indą su karštu vandeniu, paskui po vieną įmuškite trynius, suberkite miltus, įpilkite vanilės esencijos. Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Baltymus su cukrumi išplakite iki standžios masės, tada atsargiai supilkite į šokolado masę.

Supilkite tešlą į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Kepkite 170 – 180 laipsnių orkaitėje 40 min.

Padažui pakaitinkite grietinėlę, suberkite 50 g trupinto šokolado ir užvirinkite. Karštą pyragą išimkite iš formos, apliekite padažu ir papuoškite ledų rutuliukais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Juodasis šokoladas
270 g Sviestas
250 g Grietinėlė
4 vnt. Kiaušiniai
0,75 stiklinė Cukrus
3-4 stiklinė Miltai
150 g Ledai
3-4 ml Vanilės ekstraktas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :