Šokoladinis pyragas su graikiniais riešutais





Šokoladinis pyragas trapios tešlos krepšelyje. Patiekite su vaisiais, ledais arba karameliniu padažu.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
110min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nedidelėje keptuvėje ant silpnos ugnies nuolat maišydami ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti (20 min).

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Išklokite kepimo formą tešla, apipjaustykite kraštelius.

Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, miltus ir vanilę. Įmaišykite šokolado masę ir riešutus.

Sukrėskite įdarą ant tešlos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 50-55 min. Leiskite atvėsti. Patiekite su vaisiais, ledais arba karameliniu padažu.


Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta trapi tešla
0,5 stiklinė Sviestas
100 g Juodasis šokoladas (60 proc.)
3 vnt. Kiaušiniai
1.5 stiklinė Cukrus
0,5 stiklinė Miltai
0,5 pakelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Graikiniai riešutai
300 g Vaisiai ir uogos
400 g Vaniliniai ledai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :