Šokoladinis pudingas per 15 min

 (1)
Lengviausias ir greičiausias šokoladinis pudingas, kai netikėtai užgriūna svečiai.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepimo formą patepkite sviestu ir išklokite kepimo popieriumi.

Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir išlydykite kartu su sviestu virš indo su verdančiu vandeniu.

Kitame dubenyje virš indo su verdančiu vandeniu paplakite kiaušinius, kol ims tirštėti, tada nuimkite nuo ugnies ir išplakite iki putų.

Pusę kiaušinių masės įmaišykite į šokolado masę. Tada įmaišykite likusią. Supilkite į kepimo formą ir uždenkite sviestu patepta folija.

Kepimo formą įstatykite į didesnę formą su labai karštu vandeniu.

Kepkite 5 min. Nuimkite foliją ir pakepkite dar 10 min. Išimkite iš indo su vandeniu ir leiskite atvėsti. Tada išverskite iš formos ir skanaukite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Juodasis šokoladas
215 g Sviestas
6 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :