Šokoladinis keksas su riešutais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių. Kepimo formą ištepkite sviestu.

Šokoladą sulaužkite gabalėliais, sudėkite į dubenį ir ištirpinkite inde, įstatytame į karštą vandenį.

Cukraus pudrą ir kiaušinis išplakite plaktuvu, sudėkite sviestą ir dar 1 min. paplakite. Tada suberkite persijotus miltus, supilkite ištirpintą šokoladą, paplakite dar pusę minutės.

Suberkite smulkintus žemės riešutus, išmaišykite. Supilkite tešlą į kepimo formą, kepkite 25 min. 10 min. palikite pravėsti, paskui išimkite iš kepimo formos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Juodasis šokoladas
100 g Cukraus pudra
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Sviestas
50 g Miltai
75 g Žemės riešutai smulkinti
Porcijos: 8
Sudėtingumas :