Šokoladiniai vaisių ir riešutų triufeliai

Malonumas, kuriam neįmanoma atsispirti, arba prabangi dovana ypatingai progai – šie šokoladiniai triufeliai tikrai nustebins jūsų šeimą ir draugus.
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išklokite didelę skardą kepimo popieriumi ar folija.

Verdančio vandens vonelėje nuolat maišydami ištirpinkite mažesnę pusę šokolado.

Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite grietinėlę bei konjaką. Įberkite abrikosus, susmulkintus lazdyno riešutus, imbierą ir cukrų. Gerai išmaišykite.

Atvėsinkite mišinį. Suformuokite colio skersmens rutuliukus ir atidėkite ant vaškinio popieriaus.

Ištirpinkite likusį šokoladą. Pamirkykite kiekvieną triufelį šokolade, leiskite šokoladui nutekėti. Padėkite ant paruošto kepimo popieriaus. Papuoškite kiekvieną lazdyno riešuto pusele ir atvėsinkite.

Atvėsusius galima laikyti hermetiškame inde šaldytuve iki mėnesio.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 30
Sudėtingumas :