Šokoladiniai raudonojo vyno keksiukai

 (5)
Autorius: Irvyda
Saldūs ir burnoje tirpstantys, greitai paruošiami keksiukai.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinius ir dar paplakam. Į masę supilame vyną ir viską išmaišome. Suberiame miltus, kakavą, cinamoną, druską, kepimo miltelius, vanilės ekstraktą, viską dar kartą gerai išmaišom. Dedame į keksiukų formeles, jas užpildome ~ 3\4.

Kepame orkaitėje ~30-35 min. Iškepusių keksiukų viršų patepame kremu: sviestą išplakame su cukraus pudra ir vynu.

Šokoladiniai raudonojo vyno keksiukai
© Asmeninio archyvo nuotr.

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
8 šaukštas Sviestas
1/2 puodelis Rudasis cukrus
1/2 puodelis Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
3/4 puodelis Raudonas sausas vynas
1 puodelis Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Cinamonas
Kremui:
1/2 puodelis Sviestas
3 puodelis Cukraus pudra
1/4 puodelis Raudonas sausas vynas
Sudėtingumas :