Slyvų uogienė su romu ir graikiniais riešutais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus ir supjaustykite. Paruoštas slyvas užberkite cukrumi su pektinu uogienėms, romu, prieskoniais, gerai išmaišykite ir palikite uždengę nakčiai.

Kitą dieną į puodą su slyvomis suberkite graikinius riešutus, išmaišykite ir dėkite virti. Masei užvirus, nuolat maišydami pavirkite 5 minutes.

Išimkite cinamono lazdelę ir sukrėskite uogienę į paruoštus sterilizuotus sausus stiklainius. Sandariai uždarykite ir palikite ataušti, paskui laikykite šaltai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Slyvos
2 kg Cukrus (uogienėms)
1 vnt. Cinamono lazdelės
3 šaukštas Romas
5 vnt. Gvazdikėliai
2 šaukštas Vanilinis cukrus
200 g Graikiniai riešutai
Sudėtingumas :