Slyvų uogienė su bazilikais

Už receptą dėkojame skaitytojai Dovilei. Ši uogienė tinka prie mėsos ir sūrio.
Slyvų uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus ir supjaustykite.

Sudėkite į puodą, įpilkite vandens ir virkite apie 30 minučių. Elektriniu trintuvu sutrinkite.

Suberkite druską, cukrų, bazilikus, trintą česnaką, supilkite aliejų.

Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.

Nugriebkite putas ir išpilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Slyvos
200 ml Vanduo
1 sauja Bazilikai
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Druska
3 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
Sudėtingumas :