Skubantiems: burnoje tirpstantys pyragėliai „Bulvytės“

 (7)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukrų sumaišykite su kakava ir suberkite į pieną, įkaitinkite iki 40 laipsnių.

Sausainius sutrupinkite, suberkite į dubenį, supilkite pieną su cukrumi, sudėkite maskarponę, įpilkite šaukštą romo, viską gerai išmaišykite. Jei masė skystoka, įberkite daugiau sausainių.

Iš masės nulipdykite nedidelės bulvės formos pyragėlius ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami apvoliokite pyragėlius kakavos milteliuose, papuoškite cukatais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Biskvitiniai sausainiai
125 g Pienas
100 g Cukrus
100 g Maskarponės sūris
1 šaukštas Romas
3 šaukštas Kakava
Sudėtingumas :