Skrebučiai su mėlynųjų pelėsių sūriu ir spanguolių džemu

© gourmantineblog.com nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Produktus džemui sudėkite į puodą, kai užvirs, maišykite ir dar 10 – 15 min. pavirinkite.

Įtieskite į kepimo skardą sviestinio popieriaus.

Nupjaustykite nuo duonos riekelių pluteles. Užtepkite ant dviejų riekelių džemo, tada, ant vienos gausiai uždėkite rokforo ir suvožkite riekeles, taip padarykite su likusiomis duonos riekelėmis.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, jame iš vienos ir iš kitos pusės trumpai apkepkite suvožtas duonos riekeles, paskui sudėkite duonos riekeles į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę ir 2 – 3 min. pakepkite.

Iš karto patiekite.

Gourmantine
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 riekelė Balta duona
200 g Rokforo sūris
2 šaukštas Sviestas
Džemui:
2 stiklinė Spanguolės
1/3 stiklinė Vanduo
2 apelsinų sultys
3 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Rudasis cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :