Škotiškas kiaušinių receptas

Kiaušinius galite valgyti šiltus arba šaltus.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Ančiuvius susmulkinkite ir sumaišykite su jautienos faršu, suberkite džiūvėsėlius, įmuškite 2 kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Likusius kiaušinius išvirkite, kai atvės, nulupkite. Kiaušinius aplipdykite faršu.

Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų trečdalį keptuvės. Įdėkite keturis kiaušinius, dažnai vartydami kepkite, kol faršas gražiai paskrus (4 – 5 min.). sudėkite kiaušinius ant popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių. Taip iškepkite ir likusius kiaušinius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Kiaušiniai
300 g Jautienos faršas
6 vnt. Ančiuviai
6 šaukštas Malti džiūvėsėliai
350 ml Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :