SKANUMĖLIS: vištiena įdaryti pievagrybiai

Vištiena įdaryti pievagrybiai
Vištiena įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite ir nuvalykite. Išpjaukite kotelius kuo giliau.

Pievagrybių kotelius ir svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais. Kepkite kol svogūnai gražiai pagels.

Vištieną smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su lydytu sūreliu, Provanso žolelėmis ir keptais pievagrybiais.

Vištienos mišiniu įdarykite pievagrybių kepurėles. Viršų apiberkite smulkiai tarkuotu sūriu.

Pievagrybius kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

18 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
100 g Vištiena (kepta arba virta)
2 šaukštas Lydytas sūrelis
50 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
0,5 šaukštelis Provanso žolelės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :