SKANUMĖLIS: varškės keksas pagal senovinį receptą

Varškės keksas pagal senovinį receptą
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
2.1111 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą gerai išsukite ir po vieną įmaišykite kiaušinius.

Suberkite cukrų ir išmaišykite.

Varškę pertrinkite per sietelį ir įmaišykite į sviestą.

Suberkite miltus ir su grietine išmaišytą sodą.

Suberkite džiovintus vaisius.

Gerai išmaišykite ir supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Kai atvės apiberkite miltiniu cukrumi.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Miltai
300 g Varškė
150 g Sviestas
200 g Cukrus
4 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Soda
1 šaukštas Grietinė
1 sauja Džiovinti vaisiai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :