SKANUMĖLIS: rikota ir špinatais įdaryti makaronai

 (1)
 Rikota ir špinatais įdaryti makaronai
Rikota ir špinatais įdaryti makaronai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Rikotos sūrį sutrinkite su druska, išspaustais česnakais ir grietinėle.

Špinatus smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į rikotą.

Makaronų vamzdelius apvirkite tris minutes.

Palaukite, kol atvės ir įdarykite rikotos įdaru.

Sudėkite vamzdelius į sviestu pateptą kepimo formą. Įdarytus makaronus stenkitės dėti kuo glaudžiau vienas prie kito, kad neliktų tuščių kampu.

Pomidorus sutrinkite iki vientisos tyrės, pagardinkite druska, bazilikais.

Padažu užpilkite makaronų vamzdelius.

Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Kepimo indą uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Makaronai „Cannelloni“
250 g Rikotos sūris
100 ml Grietinėlė
0,5 šaukštelis Druska
3 skiltelė Česnakai
400 g Konservuoti pomidorai
1 šaukštelis Bazilikai
žiupsnelis Druska
50 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :