SKANUMĖLIS: prancūziškas kišas su pievagrybiais

Prancūziškas kišas su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska. Sviestą sukapokite ir sutrinkite tarp delnų su miltais. Įpilkite vandens ir suminkykite tešlą.

Tešlą įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Vištieną ir pievagrybius gana smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su sviestu. įspauskite česnako, apiberkite druska, pipirais ir kepkite vis pamaišant apie 8 minutes.

Įpilkite grietinėlės ir patroškinkite dar apie 5-7 minutes. palikite atvėsti.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite, mocarelą smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius išplakite su pienu ir prieskoniais. pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir pirštais išklokite tešla - šonus ir dugną.

Supilkite pievagrybius, išlyginkite, suberkite sūrį ir užpilkite kiaušinio plakinį. Ant viršaus sudėkite pomidoro griežinėlius.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
250 ml Miltai
125 g Sviestas
2 šaukštas Vanduo
žiupsnelis Druska
Įdarui
300 g Pievagrybiai
150 g Vištiena
pagal skonį Druska
3 skiltelė Česnakai
100 g Mocarelos sūris
50 g Kietasis sūris
3 šaukštas Grietinėlė
pagal skonį Pipirai
Užpilui
2 vnt. Kiaušiniai
150 ml Pienas
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Provanso žolelės
1 vnt. Pomidorai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :