SKANUMĖLIS: pievagrybiai su žolelių sviestu

 (4)
Kepti pievagrybiai su žolelių sviestu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite sviestą, česnaką, petražoles, druską ir pipirus.

Atskirkite pievagrybių kotelius, apšlakstykite aliejumi ir kepkite 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Į kiekvienos kepurėlės įdubą įdėkite žolelių sviesto. Pakepkite dar
5 minutes.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Pievagrybiai
100 g Sviestas
3 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Petražolės
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :