SKANUMĖLIS: obuolių ir varškės pudingas

Obuolių ir varškės pudingas
Obuolių ir varškės pudingas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir gana smulkiai supjaustykite. Apšlakstykite citrinos sultimis , apiberkite cukrumi ir gerai išmaišykite.

Varškę iki purumo išsukite su cukrumi ir kiaušinių tryniais.

Įpilkite pieno ir išmaišykite.

Suberkite manų kruopas, tarkuotą citrinos žievelę, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Įmaišykite į varškę.

Suberkite obuolius ir gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo indą.

Viršų apiberkite smulkintais riešutais ir uždėkite sviesto gabaliukus.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie vieną valandą.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Obuoliai
500 g Varškė
4 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Cukrus
4 šaukštas Manų kruopos
0,5 stiklinė Pienas
1 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 vnt. Citrinos
0,5 stiklinė Migdolai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :