SKANUMĖLIS: nesaldūs sūrio sausainiukai

 (2)
Nesaldūs sūrio sausainiukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį suberkite gana smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį.

Įberkite druskos ir išmaišykite su minkštu sviestu.

Po truputį berkite miltus ir maišykite.

Gerai išminkytą tešlą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Iškočiokite (nereikia labai plonai, 0,5 cm storio bus kaip tik), išspauskite norimas formeles ir aptepkite lengvai plaktu kiaušiniu.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Patiekite atvėsusius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Fermentinis sūris
400 g Miltai
200 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :