SKANUMĖLIS: Liulia kebabas

Nepamirškite pomidorų padažo!
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

390 kcal.

Mėsą, riebalus ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pridėkite smulkintos paprikos, šviežios kalendros, įberkite maltos kalendros, pipirų ir druskos. Dar kartą permalkite mėsmale.

Minkykite faršą 5 min. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 val.
Sudrėkinkite delnus šaltu vandeniu, iš faršo formuokite rutulius, o tuomet ištempkite juos iki maždaug 10 cm ilgio dešrelės.

Suverkite šias dešreles išilgai ant medinių iešmelių.

Kepkite keptuvėje 10 – 15 min., nuolat vartydami. Patiekite su pomidorų padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Aviena
20 g Avienos riebalai
4 vnt. Svogūnai
1 vnt. Paprikos
sauja Kalendros
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :