SKANUMĖLIS: keptas kamemberas su riešutais

 (1)
Keptas kamemberas su riešutais ir medumi
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Riešutus susmulkinkite ir sumaišykite su skystu medumi ir šalavijais.

Mišiniu aptepkite kamembero sūrį, likutį uždėkite ant sūrio viršaus.

Sūrį suvyniokite į kepimo foliją ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Patiekite su šviežiomis figomis ar vynuogėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kamembero sūris
1 sauja Graikiniai riešutai
2 šaukštas Medus
1 šaukštas Šalavijai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :