SKANUMĖLIS: desertinis sūris su želė ir uogomis

Desertinis sūris su želė ir uogomis
Desertinis sūris su želė ir uogomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite vaisinę žėlė taip, kaip nurodyta ant pakelio. palaukite kol gerai sustings ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Džiovintas uogas užpilkite vandeniu ir po poros minučių gerai nususnkite.

Želatiną užpilkite vandeniu, palaukite kol išbrinks, pažildykite ir maišant ištirpinkite.

Rikotą sutrinkite su iki standžių putų išplakta grietinėle ir jogurtu.

Įmaišykite ištirpintą želatiną, cukrų ir gerai išplakite.

Suberkite džiovintas uogas ir žėlė gabaliukus. Išmaišykite, sukrėskite į indelius ar maistinius maišelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Želė (vaisinė)
2 šaukštas Razinos
1 šaukštas Džiovintos spanguolės
10 g Želatina
0,5 puodelis Vanduo
500 g Rikotos sūris
150 ml Grietinėlė (35 proc. riebumo)
2 šaukštas Cukrus
5 šaukštas Jogurtas (vaisinis, tirštas)
Porcijos: 6
Sudėtingumas :