SKANUMĖLIS: česnakinės morkytės

 (4)
Česnakinės morkytės
Česnakinės morkytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuskuskite, perpjaukite pusiau.

Dubenyje sumaišykite likusius produktus su išspaustais česnakais ir suberkite morkas. Gerai išmaišykite, kad morkos pasidengtų padažu.

Suberkite morkas ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, išlyginkite ir užpilkite likusį padažo mišinį.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Morkos (mažos)
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Balzaminis actas
5 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Čiobreliai
0,5 šaukštelis Rozmarinai
2 žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :