SKANUMĖLIS: česnakinės midijos

Šį skonio receptus žadinantį užkandį tiekite su traškiu batonu.
Česnakinės midijos
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje išlydykite sviestą.

Suberkite midijas į keptuvę ir kepinkite 2–3 minutes (temperatūra – žema).

Pridėkite sutrintų česnakų, įmaišykite petražolių ir džiūvėsėlių.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Žurnalas
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Midijos
2 šaukštas Sviestas
4 skiltelė Česnakai
50 g Petražolės
50 g Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :