SKANUMĖLIS: aguročių blyneliai

Aguročių blyneliai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Stambiai sutarkuokite aguročius ir užberkite žiupsnelį druskos. Palikite šiek tiek pastovėti, sudėkite ant sietelio ir nuspauskite sultis.

Įmaišykite kiaušinių trynius, grietinę ir prieskonius.

Tešlą į keptuvę dėkite šaukštu, kaip kepdami įprastus blynus.

Kepkite maždaug 5 minutes (temperatūra žema). Apverskite mentele ir kepkite dar 5 minutes.

Galima kepti ir 200 °C temperatūros orkaitėje maždaug 15–20 minučių.

Tai puikus valgis pusryčiams, tinka dėti ant sumuštinių, patiekti prie mėsos ar žuvies patiekalo.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Aguročiai
2 vnt. Kiaušinių tryniai
1 šaukštas Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :