SKANUMĖLIS: aguonų keksas

 (2)
Aguonų keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išsukite su cukrumi, baltymus išplakite iki tirštų putų.

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite užmerktas 10 minučių. Vandenį nupilkite, aguonas sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Aguonas sumaišykite su tryniais, baltymais, maltais džiūvėsėliais ir vaniliniu cukrumi.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Aguonos
150 g Cukrus
6 vnt. Kiaušiniai
50 g Malti džiūvėsėliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :