Skanučiai varškės VIRTINUKAI

 (5)
Varškės virtinukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite įmuštus kiaušinius, cukrų, vanilės ekstraktą, druską ir varškę iki vientisos tyrės.

Po truputį įmaišykite miltus, kol tešlą galėsite minkyti. Tačiau žiūrėkite, kad tešla nebūtų per kieta, ji turėtų būti ganėtinai minkšta.

Padalinkite tešlą į kelias dalis, iš mažesnių gabaliukų išvoliokite gana plonus cilindrus (piršto-dviejų storio) ir supjaustykite juos poros centimetrų gabaliukais.

Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 3-4 minutes.

Kiaurasamčiu išimkite iš puodo, nuvarvinkite, ant viršaus uždėkite sviesto. Išmaišykite, kad visi gabaliukai gautų sviesto.

Patiekite su vyšnių uogiene.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
400 g Varškė
2 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1,5 puodelis Miltai
2 šaukštas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :