Skaniausiu būdu paruošti žiediniai kopūstai

 (10)
Skaniausiu būdu paruošti žiediniai kopūstai
Skaniausiu būdu paruošti žiediniai kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žiedinio kopūsto galvą gerai nuplaukite, supajsutykite šakelėmis, šakeles supjaustykite riekelėmis.

Į aliejų išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite.

Česnakiniu aliejumi užpilkite žiedinio kopūsto gabaliukus, apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite, kad prieskoniais ir aliejumi pasidengtų visi gabaliukai.

Gabaliukus išpilkite ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

Kepkite 20 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu, išmaišykite ir kepkite dar 5-7 minutes.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Žiediniai kopūstai
100 ml Aliejus
5 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
50 g Kietasis sūris
Porcijos: 2
Sudėtingumas :