Skaniausiu būdu paruošti baravykai

 (4)
Šiam patiekalui tiks švieži ir šaldyti baravykai.
Kepti baravykai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baravykus nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Mažesnius baravykus perpjaukite išilgai per pusę, didesnius perpjaukite į tris-keturias dalis.

Keptuvėje ištirpinkite ir įkaitinkite lydytą (Ghi) sviestą.

Česnakus nulupkite, perpjaukite per pusę ir peilio plokštuma sutraiškykite.

Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūnus ir česnakus suberkite į sviestą ir kepkite pusę minutės.

Sumažinkite ugnį ir sudėkite baravykus. Pasistenkite dėti vienu sluoksniu, vieną šalia kito.

Any mažos ugnies kepkite, kol apskrus viena pusė, visus apverskite ir kepkite kol apskrus kita pusė.

Patiekite su juoda duona.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 puodelis Baravykai
4 skiltelė Česnakai
0,5 vnt. Svogūnai
3 šaukštas Lydytas sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :