Skaniau nebūna: migdolinis obuolių pyragas

Migdolinis obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Džiovintas spanguoles užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės, nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Gerai išsukite minkštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniais.

Kitame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, miltus, druską, kepimo miltelius. Pamažu įmaišykite miltų mišinį į sviesto ir kiaušinių masę. maišant vis įpilkite pieno.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Ant viršaus užbarstykite obuolius ir spanguoles. Ranka galite švelniai paspausti, kad obuoliai daugiau nugrimztų.

Užbarstykite cinamono.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Migdolų miltai
0,5 stiklinė Miltai
1 stiklinė Cukrus
0,5 stiklinė Pienas
100 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 puodelis Džiovintos spanguolės
4 vnt. Obuoliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :