„Siurprizas lėkštėje“: tradicinė prancūziška svogūnų sriuba

© smaguris.lt nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite svogūnus stambiais žiedais ir pakepkite svieste, kol paruduos. Tada apibarstykite cukrumi ir pakepkite dar apie 2 minutes.

Įpilkite vyno ir palaukite, kol išgaruos alkoholis. Gautą masę pilkite į verdantį vištienos sultinį , įdėkite čiobrelio ir virkite apie 20 minučių.

Patiekdami sriubą pridėkite paruoštą, karštą skrebutį.

St. Michel restoranas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :