„Siurprizas lėkštėje“: greitieji keksiukai su Macha ledais



Greitai paruošiami purieji keksiukai bei ypatingo žaliosios arbatos skonio Macha ledai.
© T. Šimkaus nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Macha ledai:

Ištraukiame ledus iš šaldiklio ir paliekame 15 min, kad atitirptų. Tuomet į juos dedame žaliąją Macha arbatą ir viską gerai išplakame mikseriu. Dedame į kamerą sušalti. Iš jau sušalusių ledų formuojame rutuliukus.

Greitieji keksiukai:

Į keksiukų mišinį įpilame vandens ir aliejaus bei viską gerai išmaišome. Gautą tešlą dedame į keksiukų formeles. Keksiukus kepame apie 25-30 min 180 laipsnių temperatūroje.

Šiltus keksiukus patiekiame su šaltais Macha ledais, papuošimui galime naudoti mėtą, dumplainius.


Restoranas „Soya“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą