Šiltos itališkos perlinių kruopų salotos

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopas mirkykite 12–24 val. Tada išvirkite į vandenį įbėrę druskos, įmetę lauro lapelį ar kitų mėgstamų žolelių. Kruopas galite išvirti ir sultinyje.

Į paruoštas kruopas suberkite griežinėliais susmulkintas juodąsias alyvuoges ir kaparėlius (arba žaliąsias alyvuoges). Įpjaustykite šviežių petražolių lapelių, svogūnų laiškų (nebūtinai) ir įberkite kedrų riešutų.

Viską užpilkite padažu, pagamintu iš alyvuogių aliejaus, garstyčių, citrinos sulčių ir pipirų. Išmaišykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :