Šiltos grybų ir špinatų salotos

Salotos grybų mėgėjams. Vietoj pievagrybių galite naudoti šviežius arba šaldytus baravykus.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus nuvalykite. Porus nuplaukite, supjaustykite žiedais. Papriką supjaustykite šiaudeliais. Aliejų 30 sekundžių pakaitinkite, suberkite porus, smulkintą imbierą ir česnaką. Suberkite paprikų šiaudelius, po 3 min. – grybus. Maišydami kepkite 3 – 4 min., paskui sudėkite keptuvės turinį į lėkštę, uždenkite.

Į aliejų keptuvėje sudėkite visus komponentus padažui. Kai tik užvirs, suberkite špinatus, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės. Špinatus išdėliokite į lėkštes, ant viršaus uždėkite salotų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
300 g Pievagrybiai
300 g Špinatai
1 vnt. Saldžiosios paprikos
2 vnt. Porai (tik baltoji dalis)
gabaliukas Imbieras
1 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
Padažui:
5 šaukštas Daržovių sultinys
2 šaukštas Obuolių actas
2 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Sezamų aliejus
0,5 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Kajeno pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :