Šiltas Brie sūris su imbierine glazūra

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °. Brie sūrį padėkite ant truputį riebalais pateptos kepimo skardos. Kepkite nuo 7 iki 9 minučių arba kol sūris tiesiog pradės tirpti.

Dubenėlyje sumaišykite medų, sutarkuotą imbiero šaknį, actą, apelsinų žieveles, rozmarinus ir druską. Pakaitinkite ant nedidelės kaitros kelias minutes, kol pradės tirštėti.

Iškepusį sūrį apliekite glazūra ir pabarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Patiekite su krekeriais ir šviežiais vaisiais. Puikiai tinka prie vyno.

Daugiau patiekalų su sūriu receptų:

Keptas varškės sūris su kalendra

Gurmaniška trijų sūrių pica

Sūrių užkandėlė

Keptas varškės sūris su cinamonu

Kriaušės su sūriu

Pyragas su fetos sūriu

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Brie sūris (apvalus)
gabaliukas Imbieras
1 šaukštas Medus
2 šaukštelis Obuolių actas
1,5 šaukštelis Tarkuota apelsino žievelė
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Patiekimui:
pakelis Krekeriai
300 g Švieži vaisiai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :