Šilkiniai bulvių virtinukai su pievagrybiais

 (3)
Šilkiniai bulvių virtinukai su pievagrybiais
Šilkiniai bulvių virtinukai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir sutrinkite.

Svogūną labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai paruduos.

Suberkite krakmolą, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite keptus svogūnus ir gerai išminkykite.

Suformuokite nedidelius virtinukus ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 10-15 minučių.

Kol virtinukai verda, pievagrybius nuplaukite, perpjaukite į keturias dalis, svogūną smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius apkepkite svieste su svogūnais ir prieskoniais.

Bulvių kukulius nuvarvinkite, sumaišykite su pievagrybiais, apkepkite vieną minutę ant aukštos ugnies.

Patiekiant apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Virtinukams
6 vnt. Bulvės
1 stiklinė Krakmolas
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
0,5 šaukštelis Druska
Padažui
14 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Česnakinė druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :