Silkės užkandis su morkomis, žirneliais ir burokėliais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius ir morkas nulupkite ir išvirkite garų puode. Supjaustykite silkių filė vidutinio dydžio gabalėliais. Kubeliais supjaustykite virtas morkas ir burokėlius. Į lėkštę sudėkite paruoštus ingredientus ir marinuotus žirnelius. Užkandį papuoškite salotų lapais ir krapais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Silpnai sūdytų silkių filė
3 vnt. Morkos
1 vnt. Burokėliai
1 stiklinė Konservuoti žirneliai
4 vnt. Lapinės salotos
pagal skonį Krapai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :