Silkė su spanguolėmis ir riešutais

Be silkės ant stalo Kūčių vakarą neapsieina nė viena šeimininkė. Pagardinkite ją riešutais ir džiovintomis spanguolėmis, kurios, kaip mūsų protėviai tikėjo, apsaugo nuo priešų.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
2.5714 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia supjaustykite svogūnus, sutarkuokite morkas ir apkepkite aliejuje. Toliau pilkite pomidorų padažą, berkite spanguoles ir viską patroškinkite. Bebaigiant apibarstykite troškinį riešutais. Jam ataušus, maišykite sluoksniais su silke.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Silkės filė
2 vnt. Morkos
2 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Pomidorų padažas aštrus
1 šaukštas Džiovintos spanguolės
1 šaukštas Riešutai smulkinti
2 šaukštas Aliejus kepimui
Sudėtingumas :