Silkė su majonezu ir pomidorais

Dėkojame DELFI skaitytojai Renatai už receptą!
Silkė su majonezu ir pomidoriukais
© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Šiam patiekalui tinka bet kokia silkė - tiek file aliejuje, tiek dūmo skonio, man skaniausia sūdyta išklotinė. Dar vienas patarimas - naudokite majonezą maišeliuose - bus labai patogu gražiai ir tolygiai paskleisti jį lėkštėje.

Silkę be odos supjaustom gabaliukais, talpiai suspraudžiame juos silkinėje ar gilesnėje lėkštėje. Gausiai užbarstome kapotu svogūnu, paslepiame visą šį turinį po majonezu, ir galiausiai susmaigstome per pusę perpjautus vyšninius pomidoriukus. Jei turite stambių pomidorų, puikiausiai tiks ir pjaustyti gabaliukais.

Pabaigai pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Silkių išklotinės
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Majonezas
6 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :