Silkė su keptais burokėliais - visada pasiteisina 100 proc.

Silkė su keptais burokėliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite gana plonais šiaudeliais.

Apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite išspaustos citrinos sultimis.

Atskirai apkepkite aliejuje smulkiai pjaustytus svogūnus, kol šie gražiai pagels.

Burokėlius ir svogūnus atvėsinkite ir tik tada maišykite su silke.

Viską sumaišykite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Marinuotų silkių filė
100 g Burokėliai
1 vnt. Svogūnai
50 g Aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
šlakelis Citrinų sultys
2-3 šaukštas Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :