Sevičė su chipotle paprikų majonezu

Sevičė su chipotle paprikų majonezu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite lašišą kubeliais ir sudėkite į dubenį.

Užpilkite žaliųjų citrinų sulčių, sumaišykite ir palikite marinuotis 1–2 valandoms.

Jei reikia, išpilkite susidariusį skystį.

Supjaustykite svogūną, kalendras, česnaką, pomidorus, avokadą, įberkite šviežiais sumaltus juoduosius pipirus ir įpilkite alyvuogių aliejaus.

Viską supilkite į dubenį su žuvimi ir sumaišykite.

Patiekite žuvį TACO geldelėse ir papuoškite gūžinės salotos lapeliais ir CHIPOTLE paprikų majonezu.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Lašiša
3 vnt. Žaliosios citrinos
1 skiltelė Česnakai
0,5 vnt. Svogūnai
2 šaukštelis Kalendros
2 vnt. Pomidorai
1 vnt. Avokadai
0,5 vnt. Mangai
1 šaukštelis Druska
2 žiupsnelis Pipirai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 pakelis SANTA MARIA MINI TACO geldelės
0,5 vnt. Gūžinės salotos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :