Šermukšnių uogienė

 (3)
Už receptą dėkojame skaitytojai Aušrai.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuskintus šermukšnius sudėkite į šaldiklį 5-7 min. (kad pradingtų uogų kartumas).

Šaltas uogas apipilkite cukrumi ir išmaišykite mediniu šaukštu.

Palikite per naktį, kad ištirptų cukrus.

Uogas su cukrumi virkite 10 minučių ir supilstykite į paruoštus stiklainius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Šermukšniai
1 kg Cukrus
Sudėtingumas :