Šermukšnių gira

Šermukšniai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Šermukšnių vaisiai sutrinami, užpilami vandeniu ir 10 minučių paverdami. Nukošiama, skystyje ištirpinamas cukrus, ataušinama. Suberiamos alaus mielės, gerai išmaišoma. Po 2–3 valandų gira išpilstoma į stiklainius. Sandariai uždaroma ir laikoma 3 paras vėsioje patalpoje.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Šermukšniai
4 l Vanduo
2 stiklinė Cukrus
10 g Alaus mielės
Sudėtingumas :